Verifica disponibilitatea si tarifele

Alege perioadaVISION DELTA DRILL Pensiune

Pensiunea Drill din Sfântu Gheorghe are o capacitate de 14 adulți și 7 copii în 7 spații de cazare. Este o unitate de cazare nouă, care a fost finalizată în toamna anului 2019 și a fost clasificată cu 4 margarete. De altfel pe parcursul celor trei ani pensiunea a avut parte de oaspeți încântați atât de locație, cât și de servicii și de specialitățile culinare. Totodată în urma experienței acumulate în cei trei ani de existență am adus la dispoziția oaspeților noștri noi servicii, indicate chiar de aceștia pentru un plus de confort și relaxare.
Altfel spus pensiunea Drill deține 7 spatii de cazare, spațiu de servit masa, spațiu de petrecere și joc, bucătărie, baie de serviciu, terasă, foișor, dar și o curte generoasă pentru activități în aer liber și pescuit chiar din curtea pensiunii pe canal.
Camerele duble matrimoniale sunt spațioase și dotate cu mobilier nou printre care precizăm: paturi matrimoniale cu saltele de calitate superioară (PREVI), noptiere, veioze, comodă tv, dressing, minifrigider, televizor, aparat de aer condiționat, mobilierul din camere fiind astfel ales cu grijă și achiziționat de la IKEA. De asemenea la cererea oaspeților noștri am adăugat la ușile de la intrare plase împotriva țânțarilor și convectoare electrice pentru o temperatură ambientală confortabilă în nopțile ceva mai reci.
Un aspect important de precizat este faptul că fiecare cameră deține o baie proprie. Iar aceasta conține grup sanitar nou, lavoar, duș cu paravan de sticlă securizată de 8 mm, apă caldă non-stop, calorifer electric, uscător de păr, suport pentru periuțe de dinți Grohe, cuiere din bambus, halate și prosoape de baie.
Cât despre spațiul de servit masa și acesta a fost dotat cu mobilier nou de la IKEA din care amintim: televizor, aparat de aer condiționat și tot ce este necesar pentru a servi preparate tradiționale din pește în special, dar și alte diverse preparate și chiar deserturi pregătite în bucătăria proprie. Ba mai mult decât atât salonul are două zone, una în care se servește masa și de care am amintit mai devreme și o zonă de recreere.
Zona de recreere are parte de un loc dedicat copiilor pentru joacă având parte de multe, multe jucării, jocuri, dar și o micuță bibliotecă, aceasta include diverse cărți pentru toate vârstele. De asemenea amintim și de jocurile de societate și pentru adulți, dintre care remi, table, monopoly, dar și cărți de joc.
Tot în zona de recreere subliniem și zona de grădină în care se află canalul și în care veți putea avea parte de liniște, puteți pescui și admira cele mai frumoase păsări. Nu uitați că aveți la dispoziție și foișorul de unde puteți admira cel mai extravagant apus.
Mai mult decât atât pensiunea Drill este o pensiune liniștită în cadrul căreia oaspeții vin pentru a se bucura și admira frumusețile Deltei și pentru a savura preparatele din pește gătite în mod tradițional. Iar pentru a asigura confortul necesar tuturor oaspeților, în cadrul pensiunii nu este permisă ascultarea muzicii dată la maximum sau organizarea de petreceri „zgomotoase” până dimineață.
Se poate asculta muzică până la ore mai înaintate din noapte, dar la un volum care să nu deranjeze somnul celor din jur. Prin urmare cei care își doresc să petreacă aici clipe minunate și mai mult decât atât să aibă parte de excursii și atracții nenumărate vă așteptăm la pensiunea Drill, în Sfântu Gheorghe.

Condiții de plată:
▪️ 30% Avans la momentul rezervării
▪️ 100% cu cel puțin 15 zile înainte

Condiții de anulare:
▪️ Gratuit cu cel puțin 30 înainte de data intrării
▪️ Penalizare 30% cu până la 15 ziel înainte de cazare
▪️ Penalizare 100% în ultimele 15 zile înainte de intrare la cazare

Condiții de returnare contravalorii în urma anulării:
▪️ în maxim 14 zile de la data anulării

SC VISION DELTA DRILL SRL
Strada III, Nr. 51. Sfântu Gheorghe, Tulcea
J36/527/10.11.20216
CUI: 36732198
Tel: +40744882656

HOME: https://pensiuneadelta-drill.ro

convector electric pentru un ambient plăcut în nopțile ceva mai reci;
aer condiționat;
cameră cu televizor;
frigider în cameră;
internet în cameră;
minibar în cameră;
uscător de păr;
prosoape și halate de baie;
suport periuțe de dinți Grohe;
cuiere din bambus;

Camere

Apartament
Camera Dubla
Camera Dubla Superioara