Verifica disponibilitatea si tarifele

Alege perioadaVilla Alice

Pensiunea Villa Alice este amplasată chiar în centrul orașului Suceava, dar într-un loc liniștit, lângă parcul mereu verde „Simion Florea Marian”.

Este astfel aproape de instituțiile municipale și județene, de cele mai bune restaurante și monumentele sau atracțiile turistice mai importante.

Dacă derulezi afaceri, ești într-un sejur cultural sau de relaxare și dorești să stai într-un altfel de lux, mai cald, de bun gust cu care să rezonezi spiritual sau poate vrei ceva mai simplu, decent și curat, aici le găsești pe amândouă.

Dacă te-ai săturat de hotelurile mari, standardizate, globalizate unde deseori întâlnești o atmosferă aproape robotizată, noi încercăm să interacționăm cu fiecare turist, personalizat, mai uman, mai sincer, iar camerele oferite, deși pe categorii de dotări diferite, sunt ușor altfel unele de altele pentru stări de spirit și experiențe diferite.

Mașina ta poate sta în parcarea noastră care are mai multe locuri decât numărul de camere pentru turiști, deci găsești oricând loc și este supravegheată video non-stop cu două camere la rezoluție video mare. Avem două săli pentru training sau mici conferințe și un cabinet medical cu medic primar specializat în medicina de familie și pediatrie care v-ar putea ajuta în caz de nevoie. Încălzirea și apa caldă sunt asigurate atât de două centrale pe gaz precum și de două pompe de căldură performante și panouri fotovoltaice. Te încălzim prin calorifere (cum își doresc cei mai mulți dintre voi) îndeosebi noaptea când dormi, ca să nu te deranjeze nici cel mai mic zgomot sau/și aer condiționat cald sau rece în orice moment al zilei, când dorești.

La Villa Alice poți găsi camere de 3 stele Single, de 4 stele Double/Twin și de 4 stele King-Deluxe care au și dotări de 5 stele, mobilier din lemn masiv alb într-un stil apropiat epocii lui Ludovic al XV-lea cu pat dublu King-size, TV full HD cu diagonala de 152 cm (60 inch), Blu-ray player, seif electronic mare, baie de 4 m - 3,30 m cu cadă și pentru două persoane cu hidromasaj și Jacuzzi precum și o cabină de duș cu hidromasaj.

În final mai putem spune ca Suceava veche demolată parțial înainte de 1989 poate fi regăsită în picturi originale în toate camerele. Deoarece am observat în decursul timpului că la noi vin mulți turiști cu apetențe culturale sau istorice indiferent de bugetul alocat pentru cazare, am încercat crearea și a unui ambient exterior în același context spiritual local și național. Puteți descoperi singuri pe fațadele pensiunii mozaicul de mari dimensiuni cu Ștefan cel Mare într-un ancadrament medieval, cele trei medalioane în mozaic cu chipurile făuritorilor Marii Uniri, Regele Ferdinand, Regina Maria, dar și Iancu Flondor, unificator al Bucovinei cu România, iar la recepție o replică a tabloului votiv de la Mănăstirea Voroneț. La sosire vă vom putea oferi mai multe explicații și detalii dacă ne veți întreba.

În micile afaceri de familie cum este și Villa Alice, nu primează câștigul cu orice preț, iar când faci totul cu mare plăcere transmiți emoții și bucurii și celorlalți, de aceea ne dorim ca voi să fiți nu doar mulțumiți ci încântați și să reveniți cât mai des în acel loc minunat care să fie pentru voi Villa Alice.

Parcare proprie, privată, supravegheată şi închisă;
Centrală termică proprie;
Camere nefumători;
Cabinet medical cu medic primar;
Localizarea ultracentrală a pensiunii face ca toate instituţiile, cele mai bune restaurante şi principalele obiective turistice din municipiul Suceava să se găsească în apropiere;
Situarea pensiunii într-o zonă verde şi liniştită poate însemna plimbări prin parcul din apropiere, aer curat şi somn liniştit şi odihnitor.
Comenzi taxi;
Supraveghere video în spaţiile comune pentru siguranţa turiştilor;
Acceptăm plata cu cardul bancar la recepție sau online;
Acceptăm plata cu cardul de vacanță, la recepție sau online: Edenred, Sodexo, Up România;
Ajutor la transportul bagajelor;
Păstrarea bagajelor până la ora trenului sau avionului dvs.;
Preluare de mesaje, corespondenţă şi curierat;
Facilităm contactul cu firme care organizează excursii la mănăstirile din Bucovina.

Camere

Apartament 4 stele Belvedere
Camera 3 stele Single
Camera 4 stele Double Queen
Camera 4 stele Double/Twin
Camera 4 stele King Deluxe