Verifica disponibilitatea si tarifele

Alege perioadaVila Time Busteni

Ți-e dor să respiri aer curat, să citești o carte în liniște lângă șemineu sau să schiezi cu prietenii? Situată la poalele munților Caraiman din stațiunea Bușteni, într-un loc deosebit pe marginea râului Valea Cerbului, Vila TIME Bușteni îți oferă o experiență de poveste. Pentru cei mai sportivi dintre voi, pârtia Kalinderu de află la 1,6 km de locație, iar pentru cei ce vor doar să se plimbe relaxați, la 1,5 km este centrul orașului Bușteni iar la 2,7 km puteți vizita Castelul Cantacuzino.

Vila are 3 dormitoare, 3 băi, TV cu ecran plat și canale prin satelit, zonă de luat masa, bucătărie utilată complet și cameră cu vedere la râu.
Camerele pregătite pentru oaspeți au o atmosferă caldă, prietenoasă, care te îmbie la relaxare. Design-ul este modern, elegant și colorat, pentru a aduce un plus de bucurie și bună dispoziție oricui. De asemenea, există o frumoasă grădină dotată cu un grătar, unde poți găti specialități alături de cei mai buni prieteni. În apropiere se pot desfășura activități pentru toate gusturile, de la schiat la drumeții sau plimbări. După ce vă petreceți ziua explorând munții, vă puteți relaxa lângă râul din spatele vilei în foișorul special sau puteți petrece clipe romantice lângă șemineu alături de persoana dragă.

Camere

Vila Time Busteni